Workshops: Rituelen voor het leven

Rituelen zijn steeds minder vanzelfsprekend, maar kunnen juist wel houvast bieden. In deze workshop ontdek je het belang van rituelen.

Rituelen en symbolen kunnen je ondersteunen bij het doorlopen van verschillende fases in je leven, en de overgang van de ene naar de andere fase.

Sta jij wel stil bij deze grote veranderingen? Bijvoorbeeld bij het starten van een nieuwe baan, het beëindigen van een vriendschap of liefdesrelatie, of het verhuizen naar een nieuw huis. Door dit bewust te doen, creëer je blijvende herinneringen aan levensveranderende gebeurtenissen.

In deze online workshop bespreken we de vier fases van leven (starten, groeien, loslaten en stilstaan) en ondek je hoe rituelen je bij grote én kleine veranderingen kunnen bijstaan.

Praktisch
Meedoen aan deze workshop is gratis, maar meld je wel hieronder even aan. Uiterlijk een half uur van te voren ontvang je per mail de Zoomlink voor de workshop.

 

 

“Ik werd uit mijn comfortzone getrokken en nam deel aan een laagdrempelige, positieve en vooral leuke oefening. Ik voelde mij op mijn gemak, en kwam in verbinding met de groep. Aan het eind van de avond ging ik vol enthousiasme naar huis.”

Marius Touwen (Art Department)

 

workshop rituelen holy hub

De avond wordt begeleid door Bärbel Weiligmann. Zij was zich haar leven lang al bewust van het belang van rituelen. Vanuit het verlangen anderen te kunnen helpen met het vinden of creëren van rituelen op transitiemomenten deed zijn een opleiding tot ritueel begeleider. Deze cursus ontwikkelde ze voor Holy Hub.