Partners

Holy Hub Breakfast

Zinnig Noord

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Samen zoeken we – te midden van alle gekte – naar wat waardevol en zinvol is, naar iets om in te geloven.

ZinnigNoordInstagram"
Holy Hub Breakfast

De Binnenwaai

De Binnenwaai is een open plek voor alle IJburgers. Je hoeft niet van alles te geloven of te vinden; je bent gewoon welkom. Er is een traditionele kant – kerkdiensten en bijbelstudie-avonden – maar het is ook een open plek voor een kop koffie en een goed gesprek, met een vintage kledingwinkel en een eigen boekenclub: Bier & Boeken.

BinnenwaaiInstagram"
Holy Hub Breakfast

De Kwekerij

Weinig dingen werken zo verbindend als kwetsbaarheid. En weinig dingen zijn zo eng. Fijn als iemand anders zich kwetsbaar opstelt, maar ikzelf liever niet. Waarom is kwetsbaarheid zo ongemakkelijk?

DeKwekerij"Instagram"
Holy Hub Breakfast

Get It Done

Get it done is een netwerk van mensen die geloven dat het tijd is voor een nieuwe manier van denken. Eentje die begint bij wat we kunnen bijdragen in plaats van wat er te halen valt.

Get it doneInstagram"
Holy Hub Breakfast

Gist Amsterdam

Wat heeft een houtbewerker gemeen met een filosoof? Waarom kiest een monnik ervoor om met zijn handen te werken? Wat kan je werk je leren over wie je ten diepste bent? En hoe vind je in een maatschappij onder de hoogspanning van winst en efficiëntie een leven dat rijk is aan liefde en vreugde? Op deze studiedag van Gist gaan we op zoek naar de spiritualiteit van ambacht, roeping en beroep. 

 

Gist"Instagram"
Holy Hub Breakfast

Jeruzalemkerk

Een kerk in de Baarsjes, met een hart voor God, de buurt en elkaar. Een diverse en hechte gemeente, waar nieuwsgierig naar en betrokken bij elkaar. Een kerk waar iedereen zichzelf kan zijn!

JeruzalemkerkInstagram"
Holy Hub Breakfast

NewConnective

Je weet wel hoe je een academisch verslag schrijft, maar hoe geef je je eigen leven vorm? Hoe kun je op een betekenisvolle manier je bijdrage leveren in de wereld? Hoe bereid je je voor op een verlies? En waarin zou je nog willen groeien? Bij NEWConnective stellen we goede vragen en voeren we echte gesprekken, gericht op verbinding met jezelf en met anderen.

NewConnectiveInstagram"
Holy Hub Breakfast

Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion is een plaats om thuis te komen, tussen Deventer en Raalte. De oude gebouwen, de mensen, de natuur, de omgeving: Kom en ervaar deze bijzondere plek!

Nieuw SionInstagram"
Holy Hub Breakfast

NieuwWij

Hoe ziet een samenleving eruit waarin alle Nederlanders zich thuis kunnen voelen, ongeacht hun verschil in afkomst en levensovertuiging? Welke ingrediënten horen in een ‘nieuw wij’ dat mensen met elkaar verbindt en onderlinge verschillen vruchtbaar maakt?

NieuwWijInstagram"
Holy Hub Breakfast

Noorderkerk

De Noorderkerk is een kerk in het hart van de Jordaan waar mensen samen zoeken en leren om te geloven en te leven. Een plek van ontmoeting en gesprek, van ontvangen en delen, om op adem te komen en verrast te worden door elkaar en door God.

NoorderkerkInstagram"
Holy Hub Breakfast

Protestantse Kerk Amsterdam

Vanuit de oude Bijbelverhalen zoeken we in de Protestantse Kerk Amsterdam naar inspiratie voor de vragen van nu. In ons hectische leven nemen we de tijd voor onszelf, voor elkaar en voor God.

Protestantse Kerk AmsterdamInstagram"
Holy Hub Breakfast

Rituelencoach Bärbel Weiligmann

Door het inzetten van rituelen in je eigen leven, creëer je haakjes. Deze maken je herinneringen aan mooie ervaringen levendiger. Het wordt verdiept en verankerd in je geheugen. Zo sla je een transitie moment op met het gevoel en de intentie van het moment. Bärbel helpt je bij het creëren van een ritueel dat bij jou past.

RituelencoachInstagram"
Holy Hub Breakfast

De Thomas

In de programma’s van De Thomas verbinden we cultuur, zingeving en samenleving. Dit zorgt voor een genuanceerd perspectief op het gesprek van de dag. Met concerten, debat en goede gesprekken tilt De Thomas je boven jezelf uit.

RituelencoachInstagram"
Holy Hub Breakfast

we•Worship

We•Worship gelooft dat je God kunt horen, voelen en ervaren. De een voelt vrede, een ander wordt blij en weer iemand anders verstaat de stem van God. Daarom organiseert we•Worship avonden in Amsterdamse kerken waarin we ruimte maken voor deze ervaring. We doen dat door muziek, aanbidding en gebed. Of je nu heel bekend bent met aanbidding of niet, we zijn er voor iedereen.

weworshipInstagram"
Ben of ken jij een organisatie met wie we ook zouden moeten samenwerken? We horen graag van je! Neem je contact met ons op?