Partners

Holy Hub Breakfast

Gist Amsterdam

Ervaar de verborgen kracht van gist: thuiskomen in lijf en ziel. Gist biedt allerlei programma’s rondom lichaam en christelijke spiritualiteit. Van workshops brood bakken en bier brouwen tot gebedscursussen en meditaties. Daarnaast ben je van harte welkom voor een koffie of om een boek te lenen in de bibliotheek!

Gist"Instagram"
Holy Hub Breakfast

De Kwekerij

Wil je ontdekken wie je bent en wat bij je past? Deins je niet terug voor de grote vragen des levens? Én geloof je ook dat je samen wijzer kunt worden? Dan is deze bloeiplek iets voor jou! De Kwekerij biedt workshops en ontwikkeltrajecten, waarin je door traagheid, reflectie en kwetsbaarheid waardevolle inzichten opdoet.

DeKwekerij"Instagram"
Holy Hub Breakfast

NewConnective

Je weet wel hoe je een academisch verslag schrijft, maar hoe geef je je eigen leven vorm? Hoe kun je op een betekenisvolle manier je bijdrage leveren in de wereld? Hoe bereid je je voor op een verlies? En waarin zou je nog willen groeien? Bij NEWConnective stellen we goede vragen en voeren we echte gesprekken, gericht op verbinding met jezelf en met anderen.

NewConnectiveInstagram"
Holy Hub Breakfast

Rituelencoach Bärbel Weiligmann

Door het inzetten van rituelen in je eigen leven, creëer je haakjes. Deze maken je herinneringen aan mooie ervaringen levendiger. Het wordt verdiept en verankerd in je geheugen. Zo sla je een transitie moment op met het gevoel en de intentie van het moment. Bärbel helpt je bij het creëren van een ritueel dat bij jou past.

RituelencoachInstagram"
Holy Hub Breakfast

Zinnig Noord

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Samen zoeken we – te midden van alle gekte – naar wat waardevol en zinvol is, naar iets om in te geloven.

ZinnigNoordInstagram"