Welkom bij Holy Hub

Holy Hub is een platform voor zingeving en spiritualiteit. We maken ruimte voor grote vragen: Wat is nog heilig? Wat overstijgt het alledaagse? En hoe leid je een betekenisvol bestaan? We halen inspiratie uit eeuwenoude tradities en trends van vandaag de dag. Van de Bijbel tot ijsbaden dus!

Je vindt bij ons online artikelen, e-books, podcasts en video’s. Daarnaast bieden we allerlei events op het gebied van religieuze of spirituele bronnen, plekken en praktijken, bijvoorbeeld over het belang van rust, rituelen en chakra’s.

Holy Hub is een open community, waar je bij mag horen en waar je aan bij kan dragen. Heb je ideeën of vragen, laat van je horen!

Check hier onze agenda, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram of Facebook. Vinden we leuk 🙂.

Team

Sandra Scheffel, inhoudelijk leider

Hoi! Ik ben Sandra Scheffel (29), inhoudelijk leider bij Holy Hub. Ik kom mijn bed uit voor echt contact, stevige wandelingen in de natuur en lekker eten. Het liefste combineer ik die drie met elkaar, zodat er een zinnige ontmoeting ontstaat. Het fascineert mij dat we als mens het vermogen hebben om na te denken over ‘het waarom’ van dit leven. Voor antwoorden laat ik me graag inspireren door spirituele stromingen, rituelen en expressievormen. Als inhoudelijk leider bij Holy Hub gebruik ik dit alles zodat jij ook uitgenodigd wordt om jezelf af te vragen waarom je hier bent. Ik ontmoet je graag!

Mail Sandra

Guy Wijnen, zakelijk leider

Hoi ik ben Guy Wijnen (30), zakelijk leider bij Holy Hub. Wat mij drijft is betekenisvolle gesprekken voeren en faciliteren. Ik zoek naar het goede. Naar wat we nodig hebben om op een zinvolle en duurzame manier samen te leven. Zodat deze tijd niet de boeken in gaat als een egoïstische, op groei gerichte en wereld uitputtende tijd. Om dit te bereiken betrek ik interessante partners, initiatieven en mensen met kleine en grote vragen bij de hub. Doe je mee?

Mail Guy

Anouk Zwaan, contentcoördinator

Net als iedereen, hou ik van de leuke dingen in het leven: lekker eten, drinken, natuur, de lente. Maar daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk om aandacht te hebben voor de dingen die níet leuk zijn. Het zit namelijk niet altijd mee, en daar mag ook ruimte voor zijn. Daar wil ik bij Holy Hub een plek voor creëren. Heb je daar mooie, creatieve ideeën over? Dan kom ik graag met je in contact.

Mail Anouk

Leanne Dijkdrent, contentmaker

Hoi, mijn naam is Leanne Dijkdrent (24) en ik ben contentmaker bij Holy Hub. Ik begon als stagiair en werd al snel deel van dit enthousiaste team! Met de nieuwsbrief, stories en artikelen hoop ik mensen te enthousiasmeren met wat wij doen en waar wij voor staan. Mijn doel is dan ook spiritualiteit toegankelijk en bespreekbaar te maken!

Mail Leanne

Tabitha van Krimpen, contentmaker

Hoi! Ik ben Tabitha van Krimpen, contentmaker voor Holy Hub. Als jong volwassene zoeken naar zingeving is iets wat me persoonlijk en intellectueel bezighoudt en waar bij Holy Hub plek voor is.
Met mijn achtergrond in bedrijfskunde en theologie hoop ik met wat ik schrijf aan te sluiten bij de uitdagingen van deze tijd en tegelijkertijd inspiratie door te geven uit de eeuwenoude christelijk traditie. Niets menselijks is immers de Bijbel vreemd. Heb je ideeën of thema’s die op Holy Hub aan bod zouden moeten komen? Laat het weten!

Mail Tabitha