Over ons

Visie

Welkom bij de Holy Hub

Wat fijn dat je er bent! We stellen ons graag aan je voor. Holy Hub is een online platform – een open community – waar we ons bewegen tussen trends, taboes én de tien geboden. Een plek voor zingeving en inspiratie. Het kan je houvast bieden in deze roerige tijden, maar je misschien ook antwoord geven op de vraag waar het in het leven écht om gaat voor jou.

We verbinden thema’s als identiteit, verbinding en idealisme met de traditie van het geloof. Elke zondag naar de kerk? Nee, dat is niet meer van deze tijd. Niet voor de meeste millennials in elk geval. Zingeving kan ook worden gevonden in bijvoorbeeld yoga, activisme of voeding.

Hoe we dit aanpakken? Ook hierin maken we de vertaalslag van de oudheid naar het nu. Dus: we informeren je online met artikelen en video’s, maar ook met events waaraan iedereen deel kan nemen. Het open gesprek staat altijd centraal. Verhalen worden gedeeld en we gaan samen beleven. Ieder op zijn eigen manier. Niets moet en alles mag.

Kortom: een conscious-driven en purpose-based place waar je met open armen ontvangen wordt.

Check hier onze agenda, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram of Facebook. Vinden we leuk 🙂.

Team

Guy Wijnen, zakelijk leider

Hoi ik ben Guy Wijnen (30), zakelijk leider bij Holy Hub. Wat mij drijft is betekenisvolle gesprekken voeren en faciliteren. Ik zoek naar het goede. Naar wat we nodig hebben om op een zinvolle en duurzame manier samen te leven. Zodat deze tijd niet de boeken in gaat als een egoïstische, op groei gerichte en wereld uitputtende tijd. Om dit te bereiken betrek ik interessante partners, initiatieven en mensen met kleine en grote vragen bij de hub. Doe je mee?

📧

Bas van der Graaf, inhoudelijk leider

Hallo, ik ben Bas van der Graaf (57), inhoudelijk leider bij Holy Hub. Het raakt me hoe jonge mensen vandaag zoeken naar een betekenisvol leven. Ik geloof dat het in die zoektocht ook de moeite waard is om ook religieuze bronnen en praktijken te onderzoeken, maar dat kerkmuren daarbij nogal eens in de weg kunnen staan. Ik hoop dat we met Holy Hub een open ruimte creëeren. Een plek waar jouw vragen en verlangens in een ander licht komen te staan.

📧

Doke Hoekstra, codeveloper & contentmaker

Ha! Mijn naam is Doke Hoekstra (30) en ik ben co-developer en content creator bij Holy Hub. Als Sociaal en creatief ondernemer vang ik verhalen en maak ik het maken van social/sustainable impact zichtbaar. Wat mij drijft is het bijeenbrengen van uiterste bubbels, het creëren van verbinding en het inspireren van mensen om een verandering teweeg te brengen. Hopelijk tot gauw! Doke 

📧

Tabitha van Krimpen, contentmaker

Hoi! Ik ben Tabitha van Krimpen, contentmaker voor Holy Hub. Als jong volwassene zoeken naar zingeving is iets wat me persoonlijk en intellectueel bezighoudt en waar bij Holy Hub plek voor is.
Met mijn achtergrond in bedrijfskunde en theologie hoop ik met wat ik schrijf aan te sluiten bij de uitdagingen van deze tijd en tegelijkertijd inspiratie door te geven uit de eeuwenoude christelijk traditie. Niets menselijks is immers de Bijbel vreemd. Heb je ideeën of thema’s die op Holy Hub aan bod zouden moeten komen? Laat het weten!

📧

Anouk Zwaan, contentcoördinator

Het concept van Holy Hub maakte me direct enthousiast! Ik ben graag bezig met zingeving en idealisme, maar ik miste daarvoor nog een platform. Bij Holy Hub mag ik aan de slag als contentcoördinator en schrijf ik af en toe ook een artikel. Ik kijk uit naar veel mooie gesprekken en nieuwe manieren om zingeving vorm te geven. Heb je daar leuke creatieve ideeën over? Dan kom ik graag met je in contact.

📧