Welkom bij Holy Hub

Holy Hub is een platform voor zingeving. We maken ruimte voor de grote vragen: Wat is nog heilig? Wat overstijgt het alledaagse? En hoe leid je een betekenisvol bestaan? We halen inspiratie uit eeuwenoude tradities en de thema’s van nu. 

Je vindt bij ons online artikelen, podcasts en video’s. Daarnaast bieden we allerlei events aan op het gebied van zingeving, bijvoorbeeld over het belang van rust, verstilling en verdieping. Hoe komen we dichter bij onszelf en elkaar in een wereld waar alles steeds sneller gaat? Wij bieden graag de grond om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Holy Hub is een open community, waar je bij mag horen en waar je aan bij kan dragen. Heb je ideeën of vragen, laat van je horen!

Check hier onze agenda, meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram of Facebook. Vinden we leuk 🙂.

Team

Sandra Scheffel

Hoi, ik ben Sandra, inhoudelijk leider bij Holy Hub. Ik kom mijn bed uit voor echt contact, stevige wandelingen in de natuur en lekker eten. Het liefste combineer ik die drie met elkaar, zodat er een zinnige ontmoeting ontstaat. Het fascineert mij dat we als mens het vermogen hebben om na te denken over ‘het waarom’ van dit leven. Voor antwoorden laat ik me graag inspireren door spirituele stromingen, rituelen en expressievormen. Als inhoudelijk leider bij Holy Hub gebruik ik dit alles zodat jij ook uitgenodigd wordt om jezelf af te vragen waarom je hier bent. Ik ontmoet je graag!

Mail Sandra

Guy Wijnen

Hoi, ik ben Guy, zakelijk leider bij Holy Hub. Wat mij drijft is betekenisvolle gesprekken voeren en faciliteren. Ik zoek naar het goede. Naar wat we nodig hebben om op een zinvolle en duurzame manier samen te leven. Zodat deze tijd niet de boeken in gaat als een egoïstische, op groei gerichte en wereld uitputtende tijd. Om dit te bereiken betrek ik interessante partners, initiatieven en mensen met kleine en grote vragen bij de hub. Doe je mee?

Mail Guy