Holy Hub Breakfast #2 – Een vruchtbare start van je dag!

2 december 2020 – inloop 07:30 – start programma 08:00 – einde 09:00 uur ☺️

Een vruchtbare start van je dag gaat niet over uitstelgedrag of zinloosheid, maar over weten waar jij je bed voor uitkomt. Niet over lusteloos rond dwalen, maar over geïnspireerd van start gaan. Tijdens Holy Hub ontbijt #2 gaan we hierover in gesprek, onder leiding van huis-dominee Bas van der Graaf en met een vruchtbaar verhaal van Hanna Verboom.
 
V𝗥𝗨𝗖𝗛𝗧𝗕𝗔𝗔𝗥𝗛𝗘𝗜𝗗 🍂 Wat roept het bij jou op?
 
 
Schrijver Henry Cloud zegt: ‘Snoeien = bloeien’. Het geeft planten het vermogen hun volle potentieel te realiseren. Zonder snoeien blijven ze gemiddeld, terwijl ze bedoeld zijn om prachtig te bloeien en vrucht te dragen.’ Nu is het herfst… en dé tijd van het jaar om eens flink te snoeien. Wat mag er bij jou gesnoeid worden? Wat verdient jouw aandacht? En wat eigenlijk niet?
 
Deze ochtend gaat dus over keuzes maken waarin jouw potentieel tot haar recht komt. Op een manier waarop je ‘vrucht draagt’ voor je omgeving.
 
 

HET PROGRAMMA

07:30 Inloop

08:00 Ontbijt geserveerd door Dignita


‘Snoeien om te bloeien’ door Bas van der Graaff.
Waar krijg jij energie van? En waarvan juist niet? Natuurlijk weet je dat je soms keuzes moet maken, maar dat kan in de praktijk nog knap lastig zijn. Bas geeft je wat bruikbare tips en je gaat ook direct aan de slag.
‘De kracht van geven’ door Hanna Verboom.
Hanna neemt ons mee in haar persoonlijke geschiedenis, hoe ze opgroeide in Afrika en hoe daar het zaadje werd geplant om van betekenis te zijn voor haar omgeving. Hoe kun je met kleine stapjes grote dingen bereiken?


09:00 Afsluiting. Je bent natuurlijk van harte welkom om nog even te blijven hangen en na te praten.

Voor meer inspiratie check de video hieronder!

Er is beperkt plek i.v.m. corona, dus koop hieronder gauw je kaartje. Kaartjes zijn te koop tot en met 25 november. Lees daarnaast ons coronabeleid goed door!

Team Holy Hub
 

Praktisch

Het ontbijt vindt plaats in de kas aan de Nieuwe Herengracht 18.
Inloop is vanaf half 8 met koffie en thee. Om 8 uur stipt wordt het ontbijt geserveerd door Dignita. Je kunt hieronder je keuze maken. Om 9 uur is het Holy Hub Breakfast voorbij. Er is wel nog ruimte om zittend na te praten.
 
Ben je er bij? Reserveer hieronder je plek.

Uiteraard houden we ons tijdens dit event aan ons coronabeleid.