Zinnig Noord: Vriendschap in twaalf brieven

start wanneer je wilt

Verscholen achter een gordijn aan coronamaatregelen blijven we binnen. Het perfecte moment en de perfecte plek om je vluchtige appjes en snel getikte mailtjes te vervangen door een trager medium: de brief.

Tijdens Vriendschap in Twaalf Brieven schrijven jij en je toekomstige penvriend elkaar maandelijks. Zo leer je de ander én jezelf net een beetje beter kennen. Jullie penvriendschap begint met een penvriend-pakket met daarin:
– 24 vellen briefpapier
– 12 enveloppen
– 12 postzegels

Gedurende een jaar ontvangen jij en je penvriend iedere maand een opdracht waarmee jullie de vriendschap vertragen en verdiepen. Beeldend kunstenaar Mathilde De Vriese is verantwoordelijk voor de vormgeving van dit bijzondere project.

De maandelijkse opdrachten stimuleren je om op een andere manier na te denken over jezelf en jouw plek in de wereld. Bovendien bieden we je handvatten om de brieven van jouw penvriend te lezen.

Voor het volledige pakket incl. opdrachten betaal je 34,95 euro. Zinnig Noord koppelt je dan aan een onbekende ander die zich ook heeft opgegeven voor Vriendschap in Twaalf Brieven.

Wil je een bestaande vriendschap verdiepen, dan betaal je slechts 59,95 euro. In dat geval ontvangen zowel jij als ook je vriend(in) een pakket incl. opdrachten.

Voor meer informatie, stuur een mail naar Margreet.