Joseph’s Trail: Try Out

Wil je met aandacht kijken naar je eigen levensloop en ontdekken hoe je daardoor gevormd bent? Verken in dit ont-wikkeltraject op een creatieve manier de rode draden en grote thema’s in je leven. We volgen daarbij ter inspiratie het spoor van Jozef.

Ben jij geïnteresseerd in dit traject, maar heb je twijfels of vragen? Dan bieden wij jou een simpele oplossing: Joseph’s Trail Try Out. Een avond waarin je kennismaakt met het ontwikkelingstraject, de begeleider, Guido van Voornveld en de andere metgezellen die andere of juist dezelfde vragen hebben als jij.

Joseph’s Trail Try Out is gebaseerd op het het ontwikkeltraject wat start op 27 januari 2022. Het traject is voor young professionals en pas afgestudeerden die op een ontspannen en veilige manier naar grote levensthema’s willen kijken en die thema’s willen spiegelen aan hun eigen leven.

Klik hier voor meer informatie over Joseph’s Trail.

Praktisch 

De training vindt plaats op zes donderdagavonden in november en december. Elke avond begint om 18:30 uur met een diner en eindigt om 21:30 uur. De avonden vinden plaats op de volgende data: 27 januari, 3, 10, 17 en 24 februari en 3 maart. We vragen om je te committeren aan alle bijeenkomsten. Daarnaast heeft de begeleider met elk van de deelnemers een online eindgesprek. Elke avond kent een eigen voorbereidingsopdracht. Tijdens de avonden verwerken we de verhalen van Jozef op een creatieve manier en doen we oefeningen en reflecties waarbij je naar je eigen leven kijkt. Het gehele traject kost 120 euro (inclusief diner).

Door wie?

De begeleiding is in handen van Guido van Voornveld (1979). In de afgelopen jaren gaf hij leiding aan Ludens Talentontwikkeling en heeft daar met honderden young professionals gewerkt in persoonlijke ontwikkeltrajecten. Binnen Holy Hub ontwikkelt en begeleidt Guido persoonlijke programma’s waarin deelnemers op een lichte manier belangrijke levensthema’s kunnen verkennen. In de video hieronder stelt hij zichzelf voor:

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hieronder aan voor het kennismakingsgesprek!

In een vrijblijvend gesprek maken we kennis, horen we graag wat jij verwacht van het traject en beantwoordt Guido eventuele vragen.

8 + 3 =