Samenwerken

Wij maken religieuze bronnen, praktijken en plekken op een aantrekkelijke manier toegankelijk. Dat doen we omdat we zien dat veel millennials weinig hebben met de kerk in haar traditionele vorm, maar wél open staan voor religieuze bronnen, praktijken en plekken in nieuwe vormen. Holy Hub is hét platform waar we die behoefte en het beste aanbod samenbrengen. Sluit jouw missie hierbij aan? We komen graag met je in contact!

Partners

Samen met onze partners creëeren we win-winsituaties. Als partner bieden we je de mogelijkheid om nieuw publiek te bereiken. Voor onze bezoekers (40K per jaar) creëeren we een duidelijk overzicht van inspirerend aanbod. Al ons aanbod wordt gecureerd. Iedereen moet zich welkom voelen, en we communiceren altijd open en transparant. Samen zijn we een platform waar we continue leren, waar we elkaar feedback geven en kennis en data delen bijvoorbeeld in onze maandelijkse partner mail. Interesse? Meld je hiernaast aan!

Een voorbeeld van een vruchtbare samenwerking is de cursus ’Sense of Sabbat’. Samen met Johan Visser van de Noorderkerk ontwikkelden we deze vierdelige serie voor millennials. Hierin verbinden we eeuwenoude wijsheid met actuele behoeften in het drukke leven in de stad. Samen met onze teamleden pasen we de inhoud aan en weten we de beweging van buiten naar binnen te maken. Van de belevingswereld, naar de rijkdom aan rituelen in de joods-christelijke traditie. Deze serie bood plek aan 12 deelnemers en werd volledig uitverkocht. Wil je meer weten over hoe we als (sparrings)partner van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op.

Meld je aan voor onze maandelijkse partnernieuwsbrief! Met het laatste nieuws, communicatietips en een kijkje achter de schermen bij Holy Hub.

2 + 9 =

Media

Sinds onze oprichting (15 september 2020) verschenen we in diverse media. Denk je aan een stuk over nieuwe vormen van spiritualiteit in de stad? We vertellen je graag meer over ons aanbod, onze visie en ambitie voor de toekomst. We hopen met Holy Hub eeuwenoude bronnen toegankelijk te maken, en de wijsheid die erin verborgen gaat beschikbaar te maken. We zien daarbij een grote behoefte aan zingeving onder millennials – die leegte moet ingevuld worden – maar ook grote aarzeling tot commitment. Wij denken dat Holy Hub een een plek is waar je zelf kunt ontdekken wat religie en spiritualiteit voor jou betekenen. Kom gerust een keer langs bij een van onze events. Neem contact op met Rachel Stoffelsen (Partners & PR). 

 

We waren eerder te zien, horen en lezen bij

Wordt het klassiek vasten, met een duurzame insteek of juist eens plezier maken?

“Elke zondag ga ik een wandeling maken met iemand die ik nog niet ken. Dat is geïnspireerd op de Emmaüswandeling, naar het verhaal in de Bijbel waarin twee mannen met elkaar lopen en er een derde bij komt, de openbaring van Jezus.” Lees het artikel hier

Jacobine op 2: Verkiezing Theoloog des Vaderlands

Tabitha van Krimpen is verkozen tot de nieuwe Jonge Theoloog des Vaderlands. Dat werd zondag 28 november bekend gemaakt in het programma ‘Jacobine op 2’ van Jacobine Geel op NPO2.
Bekijk de uitzending hier

Podcast Dit dus!: #4 Levenskeuzes maken

“Ik probeer in contact te staan met de signalen die het leven me geven. Daarom is mijn vraag, als het gaat over God. Hoe kom je het meest tot je recht? Hoe vind je je roeping in het leven?”
Luister de podcast hier

Kennis delen

“Een paar generaties geleden was zingeving iets voor op zondag, in de kerk. Babyboomers zochten zingeving in het Verre Oosten, vrije seks en psychedelische drugs. Maar de jongste generatie (‘Y’, of ‘millennials’) op de arbeidsmarkt neemt daar geen genoegen mee. Die wil ook tussen 9 en 5 zinvol bezig zijn.”– Onderzoek Intermediair

Tot voor kort was er geen platform waar aantrekkelijk aanbod op het gebied van religie en spiritualiteit samenkomt voor de doelgroep van twintig tot veertig jarigen. Dat is toch vreemd? Een plek waar je zowel op laagdrempelig als op verdiepende wijze kunt kennismaken met wat religieuze bronnen, plekken en praktijken te bieden hebben. Dat is een gemis, want de behoefte aan zingeving groeit in deze doelgroep, en daar geven wij graag invulling aan.

Ben je een kerk-, pioniers- of andere plek actief op het gebied van religie en spiritualiteit? Holy Hub is er ook voor jou! We vormen namelijk een kennis- en expertiseplatform. We delen kennis over de belangrijkste lessen in communicatie, programmering, maar ook op het gebied van data en de nieuwste trends. In 2022 organiseren we een symposium voor ondernemers, pioniers, activisten en kerkelijk werkers om kennis en ervaring te delen. Wees welkom! Laat je gegevens hieronder achter, dan houden we je op de hoogte.

We komen ook graag op jouw event spreken over religie, kerk-zijn en jonge mensen. Bijvoorbeeld in de vorm van een lezing of workshop. Een-op-een sparren kan ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je samenwerken, of een van onze teamleden uitnodigen voor een event of workshop? We horen graag van je!

12 + 14 =