Holy Hub Fair

8 juli, van 16:00 tot 20:00

 

Kom en ontdek de kracht van geven!

Tijdens de Holy Hub Fair kun je niet alleen je waar uitstallen op een parel van een plek in het hart van Amsterdam. Maar je kunt een ander ook blij maken door spullen weg te geven of te verkopen. We zamelen in het bijzonder spullen in voor pas gearriveerde vluchtelingen die power banks, telefoons, en laptops goed kunnen gebruiken. Wat heb jij te geven?

“Wie geschenken uitdeelt, opent deuren voor zichzelf, hij verschaft zich toegang tot de machtigen.” 

Spreuken 18:16

Praktisch

Je neemt je eigen kleedje mee en bepaalt je eigen prijzen. In samenwerking met het Wereldhuis zorgen wij voor hapjes, drankjes en muziek. Je kunt een plek reserveren door te mailen naar info@holyhub.nl. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht. Wil je gewoon gezellig langskomen? Dan kun je je hieronder gratis aanmelden.

De Fair vindt plaats in de Hoftuin. Adres: Nieuwe Herengracht 18a, Amsterdam. Gemakkelijk te bereiken via metro halte Waterlooplein of door je fiets achter de Hermitage te parkeren.

Deze Fair vormt de afsluiting van de Holy Hub campagne over materialisme en innerlijke overvloed. We ontdekten hoe minder spullen ons gelukkiger maken. En dat spullen tegelijkertijd belangrijk zijn voor ons welbevinden. Op de Fair nemen we de proef op de som. Hoe voelt het om iets weg te geven wat je eigenlijk nog best zelf zou kunnen gebruiken? Hoe voelt het om iets van waarde af te staan?

Tot dan!