Holy Hub event met Femke van der Laan & Tim Vreugdenhil

30 juni 2021 | van 20:00 tot 21:30 met borrel

Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1a in Amsterdam

Na vijftien maanden Covid hangt er een ‘nieuw begin’ in de lucht. Komen we er beter uit? Wijzer? Of moet je dat helemaal niet willen?

 

Femke van der Laan opent de avond met een gesproken column. De vrouw van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan schreef na het overlijden van haar man een jaar lang columns voor Het Parool. ‘Rouwen is nooit klaar’, zegt Femke, en toch leerde ze opnieuw beginnen. Wat helpt hierbij?

 

Tim Vreugdenhil presenteert met een korte stand-up zijn nieuwe boek: Opener dan ooit. Hij leent de titel van Coca Cola’s campagne Open Like Never Before. Een samenleving die niet ‘gewoon weer open’ gaat, maar waarin mensen – geleerd door lastige tijden – echt meer open staat voor elkaar. Te mooi om waar te zijn? Of laat een ‘open Amsterdam’ zich prima denken en vooral ook doen?

Hoe zie je de wereld na corona? En hoe wil jij opnieuw beginnen? Kan je niet wachten om weer helemaal het oude normaal in te stappen of zie je ruimte voor een nieuw begin?

 

We gaan het gesprek aan en luisteren naar saxofonist en klarinettist Paul van der Feen. Hij groeide op in een gezin waarin altijd muziek klonk. Hij trad van jongs af aan op op o.a. het North Sea Jazz Festival. Tegenwoordig speelt Paul in het Metropole Orkest en is hij ook actief in verschillende bands. In zijn vrije tijd leest hij graag theologische boeken en bezint hij zich op een betekenisvol leven.

We nodigen je van harte uit om aan te sluiten. We vragen je om een stoel te reserveren (voor €5,-) en ons corona beleid in acht te nemen.

Leuk als je er bij bent!