Als alles weer kan, wat dan? met Marian Donner en Tim Vreugdenhil

15 september, 20:00 – 21:30 in de Lutherse Kerk in Den Haag

 

De wereld gaat weer open. Er zijn keuzes te over. Maar wat gaan we doen? Is het tijd om te gaan backpacken door Zuidoost-Azië? Of is het tijd om vergeten feestjes in te halen? Waar ben je druk mee nu (bijna) alles weer kan? En, wat verwachten we hierin eigenlijk van onszelf?

Programma

Marian Donner en Tim Vreugdenhil houden beide een pleidooi over hoe we om moeten gaan met de druk die we onszelf opleggen nu alles weer lijkt te kunnen. Marian is schrijver en columnist (ze is auteur van o.a. ‘Zelfverwoestingsboek: waarom we meer moeten stinken, drinken, bloeden, branden en dansen’ (2019) en columnist bij het Parool) pleit voor meer ‘sukkeligheid’. Tim is stadspredikant in Amsterdam en schreef o.a. het boek ‘opener dan ooit’ (2021) over nieuwe kansen na de coronacrisis.

Na de pleidooien van Marian en Tim volgt muziek door pianist Tobias Borsboom en daarna is er een gesprek met de bezoekers (zaal) en kijkers (livestream). Hier is ruimte voor jouw vragen over hoe we op een goede manier om kunnen gaan met de opnieuw geopende wereld. Tot slot neemt dansdocent Ilse van Haastrecht ons mee om letterlijk en figuurlijk in het goede ritme te komen.

Kortom, een avond vol inspiratie, gesprek, muziek en beweging.

Praktisch

Dit event wordt georganiseerd door LUX Den Haag, in samenwerking met Holy Hub en Citykerk Amsterdam. Je kunt het event live bijwonen in Den Haag of meekijken via de livestream.